IATSA Platforma Ştefăneşti
  

 DACIA ASISTENTA

  Pentru a servi posesorii de autoturisme societatea are organizat serviciul NON-STOP DACIA ASISTENTA pentru remorcarea sau tractarea automobilelor cu defectiuni de functionare ramase in pana sau avariate.

  Serviciul este organizat dupa norme si metode Dacia Automobile si este coordonat prin dispeceratul Dacia Asistenta - 0248 500 500 pentru servicii asigurate atat pe teritoriul Judetului Arges cat si in afara judetului.   Pentru desfasurarea activitatii societea dispune de un automobile Renault Mascot dotat cu dispositivele de urcare si coborare de pe platform de remorcare, dispositive ce pot fi manevrate de un sigur lucrator.
  Resursele umane sunt reprezentate de 5 specialisti ingineri, tehnicienii, agenti tehnici cu experienta de peste 15 ani in aceasta activitate specializati de producatorul Automobile Dacia.
  Programul de lucru este NON-STOP echipa putand fi apelata si prin numarul unic de urgent al producatorului Automobile Dacia, dar serviciile de tractare sau remorcare se asigura pentru orice tip de autoturism.
  Tarifele practicate sunt unice pentru intreaga retea Dacia.
  Deviza si motto-ul societatii "IATSA Stefanesti - mereu alaturi de dumneavoastra" este indreptatita de activitatea de peste 30 de ani in slujba posesorilor de autoturisme.